23 Aralık 2016 Cuma

Ataşehir Silence Istanbul Hotel Convention Center | Düğün DJ | DJ Serhat Serdaroğlu

  😍    Düğün DJ Ailesi Olarak Çiftimize Bir Ömür Mutluluklar Dileriz! 🎩  👰🏼  


Yeditepe Organizasyon ile beraber gerçekleştirdiğimiz bu güzel düğünde çok sevdiğim sevgili abim Serkan Bey'in güzel işinde beraber olmak büyük bir şeref. 

Uzun zamandan sonra kapalı mekanda DJ'lik yapmamıştım. Aylardan eylül'dü ve akşamları artık soğuk oluyordu bu yüzden kapalı mekanda olmak beni biraz da rahatlatmıştı en azından üşümeyecektim :) 

Kapalı mekan dedim fakat burası bir düğün salonu değil Ataşehir Silence Hotel'di.Otel büyük bir otel mekanın içi de geniş ve rahattı özellikle ana cadde üzerinde olması ulaşım açısından da çok büyük bir rahatlıktı.Masalarımızın süslemeleri bembeyazdı , çatal bıçaklar özenli şekilde dizilmiş , mumlar yakılmıştı. Başrollerimiz sahnedeydi. İlk danslarını yaptılar yüzlerinde kocaman bir gülümsemeyle etraflarına ışık saçıyorlardı.

Onlar erdi muradına biz çıkalım kerevetine. Allah isteyen herkesin gönlüne göre versin , darısı tüm bekarların başına :)

Bakalım bu güzel gecede neler yaşanmış ;







Dipnot olarak şunu unutmayın ki; bu gün özel bir gün ve hataya yer yok. 3-5 krş. az ödemek için düğününüzü mahvetmek istemezseniz. Hayatınızda sadece 1 gün bu şekilde eğlenceli geçecek. Özel gün dj, düğün müzik, günlük dj, istanbul dj ücretleri, dj kiralama fiyatları için bizi aramaktan çekinmeyin.DJ işi kiralama öyle kolay ve güvenilir bir iş değil neyi seçtiğinizi iyi analiz etmek gerekmektedir.Düğününüzü profesyonel ellere bırakın.


Silence Istanbul Hotel & Convention Center İletişim

ADRES: Küçükbakkalköy Mah. Dudullu Yolu Cad. No:29 (Brandium Alış Veriş Merkezi Yanı) Ataşehir / İstanbul
TELEFON: +90 216 570 70 00
FAKS: +90 0 216 570 70 50
E-POSTA: reservation@silenceistanbul.com
DJ Serhat Serdaroğlu

Booking & Management DJ: Serhat Serdaroğlu (+90) 531 221 89 31 

Düğün Dj Düğün Orkestrası Düğün Müzik Organizasyon ve Ses Işık Sistemleri Hizmetleri 2016-2017 Kampanyaları için hemen arayın Booking & Management: (+90) 531 221 8931 veya serdarogluserhat@gmail.com adresine mail atınız.

Düğün DJ - Bırakın düğününüz profesyonel eller gerçekleştirsin!


7 yorum :

  1. ne kadar güzel bir mesleğiniz var insanları eğlendirip güldürüyorsunuz

    YanıtlaSil
  2. Sağolun çok teşekkürler, bizde bu durumdan çok mutluyuz. İnsanları mutlu etmek hele ki en güzel günlerinde bizim de mutluluğumuza mutluluk katıyor. Teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  3. İade-i ziyarete geldim, çok eğlenceli görünüyor ama eminim çok zorluğu da vardır mesleğinizin. Herşeye rağmen keyfini çıkarmak önemli sanırım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldiniz, evet kolay gibi gözükse de ciddi zor ve sorumluluğu büyük olan bir iş... Tabi ki işimizi severek yaptığımız için keyfini çıkartmayı da biliyoruz. Tekrar hoşgeldiniz, sevgiler. :)

      Sil
  4. Blogunuz eminim yeni evlenecek çiftler için çok yararlı olacak. Mesleğiniz eğlenceli görünüyor :) 2017 sevdiklerinizle geçireceğiniz harika bir yıl olsun. neselisusevim.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  5. İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederiz. Umarım hepimiz için, ülkemiz için hayırlı bir yıl geçirmek dileğiyle..

    YanıtlaSil
  6. Harika çok güzel ankaraya da yapıyor musunuz
    Benim bloğuma da beklerim sizi
    http://tembelprenses.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil