18 Aralık 2016 Pazar

Fenerbahçe Romantika Garden II | Düğün DJ | DJ Serhat Serdaroğlu

  😍    Düğün DJ Ailesi Olarak Çiftimize Bir Ömür Mutluluklar Dileriz! 🎩  👰🏼  


Bugün yine muhteşem adalar manzarası ve yeşillikler içinde donanmış olan Fenerbahçe Romantika Garden'dayız. Bu güzel yerde DJ'lik yapmayı bende çok seviyorum. Gecenin sonlarına doğru biraz üşüyor olsam da güzel müziklerim eşliğinde hem gelin ve damadımızı hem de kendimi mutlu edebiliyorum :)

Sade ama şık masalar , gelin ve damadımızın çiçeklerle bezenmiş nikah masası ve özellikle beyaz tercih edilmesi gecenin şıklığına şık katıyor diyebilirim.Yemekli bir organizasyon gerçekleştirdik komşu da pişer bize de düşer misali DJ'ler de unutulmuyor bu güzel gecenin güzel lezzetlerini bizde midemize indiriyoruz :) Anadolu yakasında düğün , eğlence veya güzel bir davet vermek istiyorsanız kesinlikle burası görüşebileceğiniz yerlerin başında gelmelidir.. Bende 8 aylık evliyim ,eşimle tercihimiz nikah ve nikah sonrası eğlence şeklinde oldu. Fakat yoğun bir tempoda çalışıyorduk ve ikimizin iş yerinde biri Avrupa Yakasının bir ucunda diğerimizin ise Anadolu Yakasının bir ucundaydı bu tarz eğlence mekanlarının arayışlarına çok giremedik.Eşimin ailesinin görüştüğü mekanda eğlencemizi gerçekleştirdik. Fakat şimdi ki aklım olsa daha fazla araştırma yapardım hatta burayı tercih ederdim diyebilirim. Burayı gördüğüm anda " işte bu " diyebiliyorum ki eşim beni bilir kolay kolay mekan beğenmem :)

Şimdi bu güzel gecemiz de neler yaşanmış bakalım ;









ROMANTİKA GARDEN - İLETIŞIM


Fenerbahçe Parkı, Fenerbahçe
Kadıköy / İstanbul
0216 330 66 08
0505 942 59 08

DJ Serhat Serdaroğlu

Booking & Management DJ: Serhat Serdaroğlu (+90) 531 221 89 31 

Düğün Dj Düğün Orkestrası Düğün Müzik Organizasyon ve Ses Işık Sistemleri Hizmetleri 2016-2017 Kampanyaları için hemen arayın Booking & Management: (+90) 531 221 8931 veya serdarogluserhat@gmail.com adresine mail atınız.

Düğün DJ - Bırakın düğününüz profesyonel eller gerçekleştirsin!


Hiç yorum yok :

Yorum Gönder