25 Mayıs 2022 Çarşamba

Adile Sultan Kasrı Öğretmenevi Düğün - DJ Serhat Serdaroğlu - Düğün DJ

"Düğün DJ Hizmeti Organizasyon" ekibi olarak bir başarımızı daha sizlerle paylaşmaktan gurur duyuyoruz. DJ Serhat Serdaroğlu'nun DJ'liğini yaptığı düğünde Trendy Creative Events organizatörlüğünde güzel bir düğüne imza attık. İstanbul'da yer alan Adile Sultan Kasrı Öğretmenevi düğün organizasyon olarak mükemmel mekanlardan biri. Üsküdar'da düğün yapmak isteyen çiftlerin Koşuyolu'nda yer alan bu lokasyon için biçilmiş kaftan, elit düğün mekanlarından biri. 👏👏👏

 
Arka kapıdan girişte düğün mekanın (kapalı mekan) tarafından bu şekilde gözüküyor.
 

İstanbul Düğün DJ arayanlar için dj kiralama hizmetleri veren bir kurum olarak tavsiye edebileceğimiz güzel mekanlardan biri. Pandemi sonrası insanların içindeki o enerji patlamasını bu düğünde atması bizi de çok memnun etti. Yerimizde oturmadık deyimini birebir yaşadık ve yaşattık desek yeridir.

Bizlere en çok sorulardanda biri: Düğünde DJ mi olmalı, Orkestra mı? Tabiki ikisinin de avantajları ve dezavantajları vardır. Fakat sizde düğün dj arıyorsanız, doğru yerde olduğunuzu belirtmek isteriz.

Adile Sultan Kasrı Öğretmenevi fiyatları oldukça uygun fiyatlardan başlıyor. Sizinde planladığınız bir düğününüz varsa mutlaka bir fiyat almanızı tavsiye ederiz.

Diğer düğün dj video ve resimlerimiz için bizi instagram'dan takip etmeyi ve fiyat almayı unutmayınız. 

🔴 İnstagram:

👰😍🤵Düğün DJ Ailesi Olarak Çiftimize Bir Ömür Mutluluklar Dileriz!🤵 😍👰

 

Düğün Dj, Düğün Orkestrası, Düğün Müzik Organizasyon ve Ses Işık Sistemleri Hizmetleri Kampanyaları için hemen arayın Booking & Management: (+90) 531 221 8931

 

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder