11 Haziran 2014 Çarşamba

Düğün DJ - Hayal Ettiğiniz Düğün Tavsiyeleri


Gözlerinizi kapatın ve şöyle bir hayal edin. Evliliğinizin üzerinden tam 10 sene geçmiş, evinizde arkadaşlarınızı ağırlıyorsunuz. Konu dönüp dolaşıp nasıl tanıştınız , nasıl evlendiniz, düğününüz nasıl geçtiye geldi. Sizde haliyle Düğün CD'nizi bilgisayarınıza dvd player'ınıza takıp izlemeye başladınız. Kim ne takmış, kim nasıl oynamış incelemeye, izlemeye başladınız. Kameranın geniş bir açıyla ortada oynayan annenizi, kardeşleriniz, akrabalarınızı, arkadaşlarınızı görüp gülmeye başlıyorsunuz. Unutmayın şeytan ayrıntıda gizlidir. Kimse farkında değildir ama düğününüzün belki de en önemli şeyi müziğidir. Müziksiz bir düğün düşünebiliyor musunuz? Zaten öyle olsaydı adı düğün olmazdı. Düğününüz de Canlı müzikte olsa DJ'de olsa kaliteden ödün vermeyin!

      Düğününüzü Hareketlendirin!

Bunun için iyi bir DJ'in yanına bir Perküsyon Show, Davul Show harika bir ikili olacaktır. Canlı müziğin yanına bir DJ ise tadından yenmez. Seçenekler daha da çoğaltılabilir. Gelin ve damadın eline davulu alıp misafirlerini eğlendirmesi düğünün maksimum seviyeye çıktığı tek andır neredeyse.

     Pistten İnmeyin!

Unutmayın misafirleriniz sizin için oraya geldiler. Siz piste çıkmadan piste çıkmayan misafir sayısı emin olun tahmin ettiğinizden daha çok olduğundan emin olabilirsiniz. Amacınıza, hedefinize ulaştınız! Artık resmi olarak evleniyorsunuz! Tadını çıkartmanın tam vakti değil mi? Akışına bırakın. Kim ne demiş, kim ne diyecek diye düşünmeyin sevdiğiniz adam, sevdiğiniz kadın hayat arkadaşınız artık ömür boyu yanınızda olacak. AŞK LAZIM!

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder