11 Haziran 2014 Çarşamba

Düğün DJ - Nereden Başlamalı, Yaratıcı Fikirler ve Teşekkür


Keyifle geçirdiğimiz bir kış sezonunun ardından 2014 yılında geçen sezon geçirdiğimiz yoğun iş temposunu ve talebini bu sezonda hız kesmeden devam edeceği kanısındayız. Çok daha etkileyici, çok daha yaratıcı fikirlerin yer aldığı düğün konspetleri gün geçtikçe günümüzde artmakta. Yaratıcı evlilik teklifleri, esrarengiz sürprizler, romantik akşam yemekleri insan duyunca bile heyecanlanıyor açıkcası. Peki siz neler yapacağınızı düşündünüz mü? Durun durun! Hiç kurcalamayın siz düşünmeden ben söyleyeyim. Hayır! Aslında düşündünüz ama düğün yada diğer ayrıntılar için harekete geçmediniz. Olabilir sizi suçlayamam sorun sizde değil biliyorum. Ama buradaysan bir adım atmışsınız demektir.

     Harekete Geçin

Atalarımızın da dediği gibi bu işler fazla uzatmaya gelmez. Hayalinizin gerçekleşmesini istiyorsanız sizde farkındasınızdır bir yerden başlamak gerekir. Oturun ve planlayın ama tek başınıza değil!

     Evlilik Planı

Evlilik planının temelini oluşturmanın tek yolu hayalinizi gerçekleştireceğiniz bu düğünü nerede yapacağınızdır. Düğün salonu, düğün salonları, otel düğünü, otel düğünleri, kokteyl salonu, kokteyl salonları, kır düğünü, kır düğünleri, havuzbaşı düğünü, havuzbaşı düğünleri, villa düğünleri, party düğünleri aklınıza gelip gelebilecek bir çok şey olabilir. O yüzden buradan başlamanız sizin planınızı şekillendirmenin en iyi yolu budur diyoruz. Emin olun gerisi çorap söküğü gibi gelecektir. Bir sonraki yazımızda görüşmek üzere...

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder