10 Mart 2018 Cumartesi

Bambi Garden'da Düğün! | Düğün DJ | DJ Serhat Serdaroğlu


👰😍🤵Düğün DJ Ailesi Olarak Çiftimize Bir Ömür Mutluluklar Dileriz!🤵 😍👰🎩  


Düğün DJ Hizmeti - Bambi Garden - DJ Serhat Serdaroglu
Önemli Not: Sağ tarafta gerçekleştirdiğimiz bazı event'lere göz atabilirsiniz.

Bambi Garden eski adıyla o ağacın altı Çamlıca da yer alan adeta bir inci. Deniz manzaralı ve açık bir mekan masa düzeni süslemeler gerçekten çok güzel, yapılan organizasyonlar genel de yemeklidir, yemekleri çok güzeldir özellikle bonfilesi.

Düğün DJ Hizmeti - Bambi Garden - DJ Serhat Serdaroglu
Pist alanı geniş ve rahattır rahat rahat göbek atabileceğiniz bir pist hayal edin heh işte tam öyle, ulaşımı rahat kadıköy'den üsküdar'dan ümraniye'den yada avrupa yakasından, anadolu yakasından rahatlıkla gelinebilecek bir lokasyonda metrobüse yakın tabi bir araca daha binmek gerekiyor ama İstanbul'da 20 km'lik bir yolu toplu taşımayla 2 saatte gitmek pek mümkün olmadığından neyse sinirlenmiyorum ve devam ediyorum 😊 

Düğün DJ Hizmeti - Bambi Garden - DJ Serhat Serdaroglu
Mekanın kendine ait otoparkı mevcut, garson arkadaşlar çok kibar, nazik mekandaki hemen hemen herkes içten ve samimi diyebilirim. 

Düğün DJ Hizmeti - Bambi Garden - DJ Serhat Serdaroglu
Organizasyondan sorumlu ablalarımızda Üsküdar Evlendirme Dairesinden bir tanışıklığımızın olması ayrı bir gurur verici sanırım Neşe Hanım'dı ona da bursa selam olsun! 🙌Kanalımıza abone olmayı unutmasın o da 😁 şöyle bir toparlayacak olursak açık alanında, şehrin göbeğinde adeta bir kır düğünü diyebilirim.

Bambi Garden ( O Ağacın Altı )

İletişim: (0216) 402 29 29


DJ Serhat Serdaroğlu

Booking & Management DJ: Serhat Serdaroğlu (+90) 531 221 89 31 

Düğün Dj Düğün Orkestrası Düğün Müzik Organizasyon ve Ses Işık Sistemleri Hizmetleri 2017-2018 Kampanyaları için hemen arayın Booking & Management: (+90) 531 221 8931 veya serdarogluserhat@gmail.com adresine mail atınız.

Düğün DJ - Bırakın düğününüz profesyonel eller gerçekleştirsin!


Hiç yorum yok :

Yorum Gönder