14 Mart 2018 Çarşamba

Hidiv Kasrı'nda Düğün | DJ Serhat Serdaroğlu | Düğün DJ

👰😍🤵Düğün DJ Ailesi Olarak Çiftimize Bir Ömür Mutluluklar Dileriz!🤵 😍👰


Hidiv Kasrı Düğün - Düğün DJ Hizmeti - DJ Serhat Serdaroğlu

Hidiv Kasrı'nda düğün nasıl olur? Düğün DJ ekibi olarak bu güzel mekanda sahne almak bir ayrıcalıktı açıkcası. Bu muhteşem yer herkesin ziyaretine açık ve Beltur tarafından işletilmektedir. Günün her saatinde yemek yenilebilir, toplantı ve organizasyonlar yapılabiliyor. Ayrıca düğün törenleri içinde kiralanmaktadır. Düğün alanının dışında çok sayıda gelin ve damat da etrafta görebilirsiniz Anadolu yakasında bir çok kişinin dış çekim fotoğrafları için tercih ettiği yerlerin başında Hidiv Kasrı geliyor diyebilirim. Etrafınızı bol yeşillikler kaplamaktadır sanki sizin için kapatılmış küçük bir ada gibi düşünebilirsiniz.

Hidiv Kasrı Düğün - Düğün DJ Hizmeti - DJ Serhat Serdaroğlu

Beykoz ilçesinin Çubuklu semtinde yer alan Hidiv Kasrı Mısır Valisi Abbas Hilmi Paşa tarafından İtalyan Mimar Delfo Seminati'ye yaptırılmıştır.

Hidiv Kasrı Düğün - Düğün DJ Hizmeti - DJ Serhat Serdaroğlu

Harika bir organizasyon gerçekleştirdik diyebilirim. Masalar beyaz-mavi şeklinde süslenmiş geceye ayrı bir hava katmıştı. Gecenin başrolleri gelin ve damadımız çıktığı anda büyük bir alkış koptu. Onlar için rüya gibi bir gece başlamıştı belki ertesi gün hatırlamayacaklardı fakat düğün CD'lerini izlediklerinde onlarda o günün ne kadar güzel geçtiğini asıl o zaman anlayacaklardı..

Hidiv Kasrı Düğün - Düğün DJ Hizmeti - DJ Serhat Serdaroğlu

İnsan bir kere evleniyor ve bunda da en güzelini yaşamak istiyor.Bende evleneceğim zaman imkanım olsaydı daha farklı bir şekilde daha farklı bir mekanda düğün organizasyonu gerçekleştirmek isterdim. Gerçi biz beyler için her zaman nikah tercihimiz oluyor ama eşlerimiz kır düğünü olsun , havuz başı olsun , düğün salonu olsun diye bizim başımızın etini yiyorlar :) Fakat benim eşim sağolsun bu konuda bana hep çok destek oldu kır düğünü istiyordu ama imkanlarımızı çok zorlayacağımız için beni de kırmamak için vazgeçti nikah ve nikah sonrası eğlence gerçekleştirdik. 

Hidiv Kasrı Düğün - Düğün DJ Hizmeti - DJ Serhat Serdaroğlu

Arada söylenmiyor da değil hani " kır düğünü yapsaydık keşke" diye ama olanla ölmüşe çare yok diyorum.Benden size tavsiye beyler eşlerinizin dırdırını sonradan çekmek istemiyorsanız ve imkanınız da varsa nasıl bir düğün istiyorsa o şekilde yapın biz daha 8 aylık evliyiz her hafta aynı cümleleri duymaktan yoruldum ama yine de eşim ailenin tek çocuğu olmasına rağmen hayallerinden vazgeçti. Dırdırını çeksem de bazen hak vermiyor da değilim. Biz eşimle herşeyimizi kendimiz yaptık ailelerimizden mümkün olduğunca destek almadan.İşte bu yüzden eşim bana çok yük olacağı için vazgeçti.Ne demişler ayağını yorganına göre uzat :) 

Hidiv Kasrı Düğün - Düğün DJ Hizmeti - DJ Serhat Serdaroğlu

Bakalım bu muhteşem gecede neler yaşanmış ;

Hidiv Kasrı Düğün - Düğün DJ Hizmeti - DJ Serhat Serdaroğlu

Dipnot olarak şunu unutmayın ki; bu gün özel bir gün ve hataya yer yok. 3-5 krş. az ödemek için düğününüzü mahvetmek istemezseniz. Hayatınızda sadece 1 gün bu şekilde eğlenceli geçecek. Özel gün djdüğün müzikgünlük djistanbul dj ücretleridj kiralama fiyatları için bizi aramaktan çekinmeyin. 

Hidiv Kasrı İletişim 

ADRES: Çubuklu Mah., Hidiv Yolu No:32, 34805 Beykoz/İstanbul
TELEFON: (0216) 413 92 53
Çalışma saatleri: 09:00–23:00


DJ Serhat Serdaroğlu

Booking & Management DJ: Serhat Serdaroğlu (+90) 531 221 89 31 

Düğün Dj Düğün Orkestrası Düğün Müzik Organizasyon ve Ses Işık Sistemleri Hizmetleri 2017-2018 Kampanyaları için hemen arayın Booking & Management: (+90) 531 221 8931 veya serdarogluserhat@gmail.com adresine mail atınız.

Düğün DJ - Bırakın düğününüz profesyonel eller gerçekleştirsin!


Hiç yorum yok :

Yorum Gönder