9 Mart 2018 Cuma

Villa Riva Garden - Kır Düğünü İstanbul | Düğün DJ | DJ Serhat Serdaroğlu

👰😍🤵Düğün DJ Ailesi Olarak Çiftimize Bir Ömür Mutluluklar Dileriz!🤵 😍👰🎩  👰🏼


Düğün DJ Hizmeti - DJ Serhat Serdaroğlu
Önemli Not: Sağ tarafta gerçekleştirdiğimiz bazı event'lere göz atabilirsiniz.

Villa Riva Garden'da gerçekleştirdiğimiz düğün tek kelimeyle harikaydı. Bunun sebebi ünlü birinin düğününü gerçekleştirdiğimiz için mi yoksa gerçekten eğlendiğimiz için mi bilinmez tabi. (Müşteri gizliliği dolayısıyla burada ünlü çiftimizin ismini malesef ki yayınlayamıyoruz) Polezköy veya Riva'ya giden yolda Öğümce Köyü içerisinde yer alan Villa Garden Riva doğal ortamı seven, temiz hava ve huzurun adeta merkezi. İçeri girdiğiniz andan itibaren "Düğünümü Nerede Yapsam?" sorusunun cevabını anında alıyorsunuz. 


Düğün DJ Hizmeti - DJ Serhat Serdaroğlu

Yemekli gerçekleşen organizasyonda düğün orkestrası + dj olarak sahne aldık. Canlı müzik de Sn. Turgay Telli ve Orkestrası sahnesi adeta hepimizi büyüledi. Dinner'larımız yemek esnasında çalarken yemekten sonra Jazz ağırlıklı bir program ardından clubbing ağırlıklı bir düğün gerçekleşti.  Resimlerde görüldüğü üzere hep birlikte ne kadar eğlendiğimizi gösteremiyoruz sebebi başta da söylediğimiz gibi gizlilik içerisinde olduğu için akşam fotoğraflarını malesef çekemedik. Çıkışta da paparazzilerin boy gösterdiğini ve çıkışta zor anlar yaşadığımızı da iletmekte fayda var :) Hep birlikte bakalım düğün dj bu düğün'de neler yapmış...


Düğün DJ Hizmeti - DJ Serhat Serdaroğlu
" Kır düğünü abi yaa çok iyi değil mi? " dediğinizi duyar gibiyim. Kır düğünü gelince tabi akla biraz uzak mekanlar geliyor insanın aklına. İşte eğer anadolu yakasında oturuyorsanız beykoz geliyor mesela insanın aklına... Bu sefer oturup beykoz kır düğünü mekanlarını araştırabiliyor insan. He uzak mı atıyorum belki bir Üsküdar, Kadıköy, Ataşehir, Ümraniye de ikamet eden bir misafir için pek uzak olmayabilir ama bunun Tuzla, Pendik, Maltepe, Bostancı, Çekmeköy, Sancaktepe gibi gibi liste uzayıp gidiyor. Ne biliyim avrupa yakasında ikamet eden birisi içinde genel de avcılar kır düğünü yada beylikdüzündeki kır düğünleri geliyor insanın aklına yani en azından benim aklıma bu iki bölge biraz daha ağır basıyor diyebilirim. 

Düğün DJ Hizmeti - DJ Serhat Serdaroğlu
Gelelim en önemli sorulardan birine yada bir kaçına " kır düğünü ne kadara mal olur? " veya " İstanbul kır düğünü fiyatları bütçemizi aşar mı? " bu sorular sorulması gereken en doğal sorular bu tamamen sizin tercihinizle alakalı olan bir durum diyebiliriz ve ihtiyaca göre değişkenlik gösterdiğini söylemek mümkün.

Düğün DJ Hizmeti - DJ Serhat Serdaroğlu
Resimlerde gördüğünüz gibi bir kır düğünü yapmak sizin ünlü bir otel de düğün yapmanızdan farksız olacaktır. Kısaca bütçe meselesi! 

Düğün DJ Hizmeti - DJ Serhat Serdaroğlu
Ama şundan da eminim herkes hayatında bir kere dahi olsa şunu en az bir kere yapmıştır; Bilgisayarın karşısına geç > chrome, firefox, exp. tarayıcıyı aç > google amcaya ulaş > peş peşe şunları yaz istanbul kır düğünü fiyatları 😁 , kır düğünü istanbul, kır düğünü mekanları, kır düğünü fiyatları istanbul anadolu yakası 😁 biliyorsunuz bizde hastalıktır önce bölge bakarız sonra semt bakarız işte avrupa yakası kır düğünü, yok anadolu yakası kır düğünü sonra bu yetmez bizi tatmin etmez yada çok uzak gelir örnek veriyorum devam ederiz üsküdar kır düğünü, kadıköy kır düğünü, ataşehir kır düğünü 😁 Kıyamam ya ne güzel bi milletiz biz 😁 Hadi sağlıcakla kalın sevgili dostlar! Saygılar, sevgiler. Yarın kalan ömrünüzün ilk günü...

Düğün DJ Hizmeti - DJ Serhat Serdaroglu
Düğün DJ Hizmeti - DJ Serhat Serdaroglu

Kır Düğün: 

Villa Riva Garden 

Polenezköy / İstanbul

DJ Serhat Serdaroğlu

Booking & Management DJ: Serhat Serdaroğlu (+90) 531 221 89 31 

Düğün Dj Düğün Orkestrası Düğün Müzik Organizasyon ve Ses Işık Sistemleri Hizmetleri 2017-2018 Kampanyaları için hemen arayın Booking & Management: (+90) 531 221 8931 veya serdarogluserhat@gmail.com adresine mail atınız.

Düğün DJ - Bırakın düğününüz profesyonel eller gerçekleştirsin!


Hiç yorum yok :

Yorum Gönder