15 Mart 2018 Perşembe

Uçar Garden Bosphorus, Uçar Cafe & Restaurant | DJ Serhat Serdaroğlu | Düğün DJ

👰😍🤵Düğün DJ Ailesi Olarak Çiftimize Bir Ömür Mutluluklar Dileriz!🤵 😍👰🎩  


Üsküdar Beylerbeyi'nde yer alan ve resmi adıyla Uçar Garden Bosphorus halk arasında uçar cafe restaurant olarak literatüre geçmiştir diyebilirim. 😇


Konum ve manzara olarak harika bi yerde ve boğazın yanındaymışsınız izlemi uyandırıyor ki zaten öylesiniz de. Etraf yemyeşil ve alabildiğine mavi eşsiz boğaz manzarası. İster Anadolu ister Avrupa yakasından gelecek misafirleriniz için tam bir buluşma noktası olabilecek bir mekan.


Gözlemlediğim kadarıyla Uçar Cafe Restauran'ta yada Uçar Garden Bosphorus'da daha çok nişan organizasyonları daha çok revaşta. Keza bizde nişan organizasyonu için oradaydık fakat fotoğraf çekmek malesef aklımıza gelmedi 😔


Uçar Cafe & Restaurant 

( Uçar Cafe. Uçar Cafe restaurant eşsiz lezzetlerin yanı sıra kaliteli hizmet anlayışı, yemek sektöründe yıllardır süregelen deneyimi ve şıklığının simgesiyle İstanbul'un en gözde mekânlarından biri olmaya hızla devam ediyor. Uçar Cafe Restaurant, Beylerbeyi, İstanbul )


Adres: Küplüce Mahallesi, Şemsi Efendi Sk. 28/A, 34676 Üsküdar/İstanbul

Telefon: (0216) 422 30 15

DJ Serhat Serdaroğlu



Booking & Management DJ: Serhat Serdaroğlu (+90) 531 221 89 31 

Düğün Dj Düğün Orkestrası Düğün Müzik Organizasyon ve Ses Işık Sistemleri Hizmetleri 2017-2018 Kampanyaları için hemen arayın Booking & Management: (+90) 531 221 8931 veya serdarogluserhat@gmail.com adresine mail atınız.

Düğün DJ - Bırakın düğününüz profesyonel eller gerçekleştirsin!


Hiç yorum yok :

Yorum Gönder