5 Mart 2018 Pazartesi

Beyaz Saray Düğün & Balo Salonları Kavacık | DJ Serhat Serdaroğlu | Düğün DJ

😍    👰😍🤵Düğün DJ Ailesi Olarak Çiftimize Bir Ömür Mutluluklar Dileriz!🤵 😍👰


Düğün DJ Hizmeti Organizasyon - DJ Serhat Serdaroğlu

Önemli Not:
 Sağ tarafta gerçekleştirdiğimiz bazı event'lere göz atabilirsiniz.

Beyaz Saray Düğün & Balon Salonları'nda ilk defa sahne deneyimimiz oldu. Fakat sanki 40 yıldır burada sahne alıyormuşuz gibi bir izlenim yaratıldı diyebiliriz. Mekan olarak göze hitap eden bir konsept kullanılmış diyebiliriz. Beyaz, sarı, gümüş renklerinin ağırlık bastığı ve pistin de kare laminatları ortama farklı bir hava katmış diyebiliriz. Ses sistemi ve ışık sistemi harika. 

Düğün DJ Hizmeti Organizasyon - DJ Serhat Serdaroğlu
Organizasyon müdürü ve ses ışıktan sorumlu olanlar bayağı alakalı ve ilgiliydi diyebiliriz. Sonuçta biz misafir olarak gelmiştik ve çok güzel ağırlandık. Çiftimiz bizi web sitemiz üzerinden bulup iletişime geçtiler ve harika bir düğün yaşattık diyebiliriz. 

Düğün DJ Hizmeti Organizasyon - DJ Serhat Serdaroğlu
Keza organizasyonu görmek adına toplantı yapmamıza rağmen güzel gönüllerine su serpmek için kendilerini beykozda sahne aldığımız farklı bir düğünde ağırlama fırsatı bulduk. Heyecanlı olmaları ve hata istememeleri çok normaldi. 

Düğün DJ Hizmeti Organizasyon - DJ Serhat Serdaroğlu
Performansımızı kendi gözleriyle görmeleri neticesinde düğün dj ekibiyle çalışma kararı aldılar ve bizde bu performansı bu güzel mekanda sergilediğimiz için çok mutlu olduk. Kendilerini bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz. Güzellikleri daim olması dileğiyle. Organizasyon öncesi ve yoğunluktan dolayı çekebildiğimiz fotoğrafları sizlerle paylaşmak istedik. Hep beraber bir bakalım bu güzel günde neler yaşanmış...

Düğün DJ Hizmeti Organizasyon - DJ Serhat Serdaroğlu

DJ Serhat Serdaroğlu

Booking & Management DJ: Serhat Serdaroğlu (+90) 531 221 89 31 

Düğün Dj Düğün Orkestrası Düğün Müzik Organizasyon ve Ses Işık Sistemleri Hizmetleri 2017-2018 Kampanyaları için hemen arayın Booking & Management: (+90) 531 221 8931 veya serdarogluserhat@gmail.com adresine mail atınız.

Düğün DJ - Bırakın düğününüz profesyonel eller gerçekleştirsin!


🎩  👰🏼

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder