7 Mart 2018 Çarşamba

Beykoz Korusu Sosyal Tesisleri | DJ Serhat Serdaroğlu | Düğün DJ

😍    👰😍🤵Düğün DJ Ailesi Olarak Çiftimize Bir Ömür Mutluluklar Dileriz!🤵 😍👰


Düğün DJ Hizmeti Organizasyon - DJ Serhat Serdaroğlu

Önemli Not: Sağ tarafta gerçekleştirdiğimiz bazı event'lere göz atabilirsiniz.

Beykoz Korusu Sosyal Tesisleri'nde düğün nasıl oluyor artık ezberlediniz sanırım 😇 Bizde düğün dj ekibi olarak son iki sezondur buranın müdavimi olduk diyebiliriz. 2013 yılından beri Beykoz Sosyal Tesislerinde sahne almamıza rağmen son iki sezondur iş ilişkimiz artık aile ilişkisine döndü diyebiliriz. Gerek safir organizasyon ekibi, gerek belediye çalışanları, gerek işletme sahipleriyle aramızda artık iş ilişkisinden daha çok bir aile ilişkisi doğdu. Artık buradaki sistem ve tecrübe o kadar güzel oturdu ki ilk defa sahne almaya gideceğimiz yerde aklımızdan bin bir çeşit soru işareti geçerken burada bu düşüncelerden arınmış bir şekilde yol alabiliyoruz diyebilirim. Bunun sebebi ise "senkronizasyonun önemi!" 

Düğün DJ Hizmeti Organizasyon - DJ Serhat Serdaroğlu
Giriş esnasından yaşanılan giriş zamanlaması konfetilerin ve volkanlarla süslenmiş gelin yolunda buluşulması, pastanın zamanında girmesi bunlar DJ ile organizasyon müdürünün arasındaki iletişim ile alakalı olduğunu söylemek mümkün. Düğün DJ leri bu konu da diğer event'lerde tecrübesi olan bir DJ ile kıyaslanamaz desek yanlış bir ifade kullanmayız sanırım. 

Düğün DJ Hizmeti Organizasyon - DJ Serhat Serdaroğlu
Oturmuş bir sistemde hem çiftler hem de bizler daha sakin ve daha az hata yapma olasılığıyla çıkmak insanın içini daha da ferahlatıyor. Tabi ki de gönül ister ki hem düğün müzik grubu da olsun ama düğün müzik grubu fiyatları almış başını gidiyor. Düğün orkestrası, düğün müzik grupları maddi açıdan çiftleri biraz daha yorduğu için haliyle DJ kiralama çiftlerin biraz daha işine geliyor da diyebiliriz. Bizim gibi düğün dj hizmeti veren çevremizdeki dostlarımız, arkadaşlarımız, beraber çalıştığımız ajanslara her geçen gün çiftlerimizin güzel yorumlarının bizlere enerji vermesi ayrı bir duygu. 

Düğün DJ Hizmeti Organizasyon - DJ Serhat Serdaroğlu
Resimlerde görüldüğü gibi hazırlıklarımızı misafirlerimiz gelmeden 1 saat önce tamamlamış ve organizasyon saatini beklerken çektiğimiz fotoğrafları inceleyebilirsiniz. Hayırlı bir düğün, keyifli, eğlenceli bir düğün geçirmeniz dileğiyle. Bir sonraki postumuzda görüşmek üzere 🙏  

Düğün DJ Hizmeti Organizasyon - DJ Serhat Serdaroğlu

Düğün DJ Hizmeti Organizasyon - DJ Serhat Serdaroğlu

DJ Serhat Serdaroğlu

Booking & Management DJ: Serhat Serdaroğlu (+90) 531 221 89 31 

Düğün Dj Düğün Orkestrası Düğün Müzik Organizasyon ve Ses Işık Sistemleri Hizmetleri 2017-2018 Kampanyaları için hemen arayın Booking & Management: (+90) 531 221 8931 veya serdarogluserhat@gmail.com adresine mail atınız.

Düğün DJ - Bırakın düğününüz profesyonel eller gerçekleştirsin!


Hiç yorum yok :

Yorum Gönder